Jó dolog-e az, ha Luke Fenningen visszatér?

Az életet nem lehet a nagy ővel leélni. Hogy miért? Mert túl veszélyes.
Fájdalmas, félelmetes. Ha megtalálod a tökéletest, onnantól
mindig félni fogsz, hogy elveszíted. Viszont ha csak olyan
nagyjából közepeset találsz, azzal az élet még vállalható.
Azt be is bukhatod.
Az el is hagyhat.
Na de, ha a nagy ő hagy el, akkor az világvége.
Az apokalipszis, onnantól nincs tovább.

Mila végre túl volt élete legnagyobb szakításán. Elköltözött Blue Ridge-be és már teljesen tünetmentes volt Luke Fenningentől. Nem ábrándozott arról, hogy majd egyszer talán visszatér, és bocsánatot kér minden tettéért, nem emlékezett a mobilszámára, ha álmából felköltötték, sőt már a képeit sem nézegette Facebookon. Ám egy szép nyári napon erre ébredt:

Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 1 perce
Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 1 perce
Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 2 perce

Mila Johnson elhatározza, hogy megleckézteti egykori szerelmét.  Nem csak azért, amit a múltban tett, hanem azért is, mert nem hagyja őt továbblépni. Nem engedi, hogy túl legyen rajta. De vajon sikerül neki az őrült terve,
vagy az érzelmei mindent összezavarnak?

„Timi biztosan rendelkezik valamiféle varázserővel. Mindig képes megírni, azt ami az ember szívében épp zajlik. Fiatalos, kreatív, vicces és kiszámíthatatlan.”
– Papp Vivi

 

„Albert Timi látja, amit kell. Érzi, amit kell és tudja, mit mondjon neked szerelemről, örömről, bánatról. És ugye, felfedezed magad a soraiban, a szereplői a te hangodon beszélnek? Mintha a te életedről szólnának a könyvei és mégsem. Tudod, kell az olyan hang, mint a Timié. Kell az olyan regény, mint a Szemrebbenés nélkül. Miért? Mert őszinte, fiatalos és tele van humorral. Ebben a regényben megpihenhetsz egy kicsit. Pont olyan, mintha hazaértél volna.”
– Demeter Norbert, [bekezdés]-díjas író

 

„Timi egy csoda! Minden amit ír, annyira valódi!
Nagy Ő, felejtés, utálat, boldogság, új vagy a régi-új szerelem… Valamelyik előtt állsz, valamelyiket éled éppen, bizonytalan vagy bármelyikben is? Körforgás ez, nem lehet kimaradni. Mázli, hogy van egy útmutató a kezedben! Bízz magadban, hogy egyszer erős leszel, de addig is meríts erőt Timiből és csodás történeteiből! – egy örök szerelmes, akinek a sikerei és talpra állásai mögött Timi áll.”
– Ekkert Dorina

 

„Egy szemrebbenés alatt vége is lett ennek a könyvnek. Természetesen ismét egy olyan csodát olvashattunk, ami akár rólunk is szólhatna… Hány este kapcsoltuk ki a telefonunkat és vittük a legmesszibb sarokba, hogy véletlenül se nézzük meg és/vagy írjunk annak, akinek nem kellene. Hányszor is léptem ugyanabba a kis folyóba. Hány Luke létezik a világon… Bele se gondolnak, hogyan törik össze az embert, és csak visszasétálnak az életünkbe kényük kedvük szerint, mert éppen úgy jó nekik…
Minden egyes szó, amit ír magával ragad olvasás közben! Azt írja le, ami benne van az összes lány szerelmi bánatában, összetörtségében, boldogságában!”
– Szabó Barbara

 

„Évekkel ezelőtt kezdtem el követni Timi blogját, és már az első pillanattól fogva úgy éreztem, hogy a szívembe lát. Szeretem az írásait, mert mindig olyan érzése van az embernek, mintha róla szólna.”
– Riley Baker, író

 

„Szia szeretném megköszönni, hogy ismét egy zseniálisat alkottál , öröm volt számomra elolvasni a könyvedet és nagy szerencsémre ha olvasok olyan mintha filmet néznék.”

– K. Laura

 

„A Szemrebbenés nélkül olyan hatással volt rám, hogy még mindig azon jár az eszem, pedig már tegnap reggelre vége lett. Nem tudtam letenni, úgy beleéltem magam, még sírtam is rajta. De nagyon örülök neki, hogy végül Mila nem harcolt tovább az érzései ellen! IMÁDOM!”

– D. Klára

 

„Kedves Timi! Büszke tulajdonosa vagyok a „Szemrebbenés Nélkül”-nek és a „Melléd Szántak”-nak. A lány aki meséli a történetet: mintha én meséltem volna, a helyszínek, az emberek, régi társ visszatérése, menekül az érzései elől, ide költözik aztán oda költözik, DE végül magára/egymásra talál/nak – nagyon tudtam vele azonosulni, ezért eddig az a KEDVENCEM!!!!!!!! „

– K. Dorottya

 

„Kedves Tímea! Nem emlékszem rá, hogy valaha bármilyen írónak, előadónak írtam volna levelet bármelyik művük elolvasása vagy meghallgatása után, de amikor a Szemrebbenés nélkül című könyvedet a mai nap délelőttjén befejeztem, úgy éreztem, Veled feltétlenül meg kell osztanom a gondolataimat.
Eleve az sokat elárul egy könyvről, ha az ember 24 órán belül kiolvassa onnantól kezdve, hogy a kezébe veszi. Már mikor a legelső részletet olvastam az oldaladon tudtam, hogy ez az én könyvem lesz és amint elő lehetett rendelni meg is tettem, de minden várakozásomat felülmúlta.
Nem tudom, ehhez a sztorihoz saját tapasztalatból vagy más emberek történeteiből vetted-e az inspirációt, de annyira felismertem benne önmagamat, hogy szinte fájt. Köszönöm Neked, hogy adtál egy kis reményt, akár valódi történetből merítkeztél, akár csak te is akartál egy olyan happy end-et a történethez, amilyet mindenki szeretne. Hisz mint tudjuk, az élet nagy rendező és velünk is bármi megtörténhet, ha hiszünk benne. Ez volt az első könyv, amit olvastam Tőled, de biztos lehetsz benne, hogy nem az utolsó. Ráadásul tényleg a legjobbkor jött. Köszönöm az élményt! Egy lelkes új olvasód!”

– K. Ildikó

 

„Ó Timi ez a könyv már megint fenomenális lett, egyszerűen nem tudom, hogy bújhat meg ennyi kreativitás egy emberben. Nagyon sokszor perceken át libabőrös voltam egy-egy résztől, tudod mint amikor valakinek elképesztően jó énekhangja van, legalábbis ha téged is szokott rázni olyankor a hideg, akkor érted mire értem. A végét meg próbáltam nem nyilvánosan megkönnyezni, mert most éppen dolgozok de te tényleg írásra születtél.”

– S. Hanga

A könyvvel kapcsolatos bármilyen kérdésed, észrevételed nyugodtan írd meg nekem: timi.albert@gmail.com