Referenciák

TÓTH BARNABÁS – Magyarázat

Ha van egy kérdés, amin napokig gondolkodom, kikérem sok ember véleményét, de még mindig nem jutok semmire, tudom mi a megoldás: Timi. Ő minden problémához úgy nyúl, ahogy eredetileg nekem is kellett volna. A munkát úgy egészíti ki, hogy tiszteletben tartja személyiséged, és amit Ő tesz hozzá, megerősíti azt. Timi képes mindenkire egy pillanat alatt ráhangolódni és dilemmáimat olyan fontossággal kezeli, mintha sajátja lenne. Nagyon örülök, hogy megismerhettem, mert egy olyan ember, akire nagyon sok mindenben fel lehet nézni.

RODONIT ZOÉ – Hiányzol belőlem

Szerencsére nekem nagyon könnyű volt a közös munka Timivel, mert pár napos üzenetváltás után annyira összeszoktunk, hogy villámgyorsan végigmentünk a kéziraton. Alapvetően egy rugóra jár az agyunk és nagyon sokat segített nekem az ötletelgetéssel, így a legjobbat tudtuk kihozni magunkból a közös munka során. Szerintem bárkivel is fog közösen dolgozni, biztos, hogy egymásra tudnak majd hangolódni, mert ilyen simulékony, de mégis határozott emberrel még nem találkoztam. Kimondja a véleményét, de mégis megtartja azt az udvarias határt, amivel nem sérti meg az embert. Tiszteletben tartotta azt, hogy mit szeretnék kihozni a könyvből, így gyökeres változtatásokra nem volt szükség, ami a mai világban szerintem nagy szó! Úgyhogy, ha lesz következő könyvem, annál is az ő segítségét fogom kérni.

MIKLÓS TÍMEA – Verskergető

Amikor elhatároztam, hogy kiadatom a Verskergetőt, akkor még kész sem volt a teljes kötet. Felkerestem a Colorcom kiadót, és néhány levelet váltottam Albert Timivel. Szinte azonnal baráti hangnemű e-maileket írtunk egymásnak. Válaszai magabiztosságot, szakmaiságot tükröztek, éreztem, jó kezek közé kerültem.

Munkámat a kiadással járó folyamatokban kísérte, segítette, ha kellett közvetített. Timi író, és mentor is egyben. Aki vele közös munkába kezd, sokkal gazdagabb lesz. Tudása gyarapodik, kéziratából könyv lesz, azt érezheti, hogy féltett műve elindult az önállóság felé, hamarosan borítót kap.

Kézzel fogható könyv, aminek illata van, amit lehet lapozni, ami visszanézhet egy könyvesbolt kirakatából. Amikor először fogtam a kezembe a Verskergetőt leírhatatlan érzés kerített hatalmába. Büszkeség, elégedettség, és mérhetetlen öröm. Természetesen azonnal üzentem Timinek, hogy megkaptam, hálám azóta is tart.

Aki Albert Tímeával együtt dolgozik, azt hiszem igazán különlegesnek érezheti magát. Egyenrangú partnerként tapasztalhatja meg, hogy adekvát segítséget kap, a könyvkiadás rögös útján nincs egyedül, és biztos lehet a sikerben.

Nem utolsó sorban rengeteg időt spórolhat, hiszen a többszöri egyeztetést igénylő folyamatokat figyelemmel kíséri, ha kell sürgeti, az érintett feleket egy nevezőre hozza.

CSERESZNYÉS ANDREA / ARIANA T. DIANIS – Fekete kristály

Abban a szerencsében lehetett részem, hogy Albert Tímeával első regényem megjelenése okán dolgozhattam együtt. Timi hihetetlenül professzionális, marketinggel kapcsolatos tanácsait minden esetben érdemes megfogadni. Azon túl, hogy kiváló szakember, még emberként is „beleteszi magát a munkába”; átérzi a szerzők helyzetét, hiszen Ő maga is író. Végtelen türelemmel egyengeti a szerzők és műveik útját! Elmondhatatlanul hálás vagyok Neki, amiért oly sok türelemmel, kedvességgel és profizmussal állt hozzám, anno. Szerencsés vagyok, mert nem csak remek marketingvezetőként ismerhetem Timit, de barátomnak is tudhatom. Szeretettel ajánlom tehát Albert Tímeát mindenkinek, aki íróként/alkotóként szeretné népszerűsíteni a művét. Garantálom, hogy nem fognak csalódni!

MOHR SZILÁRD – Várady Lajos

Örülök, hogy rövid ideig is, de együtt dolgozhattam Timivel. Nagyon segítőkész volt és nem csak a könyvem megjelenésének előkészítése kapcsán, hanem abban is, hogy hogyan próbáljak meg elkezdeni egy építkezést, amelyből sok-sok idő múlva talán egy műnél több is fölépülhet, ráadásul azt is tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzá, ha valami kérdés merülne bennem föl. Ilyen segítő kezek jól jönnének bárki számára, aki éppen belekezd valamibe.

L. J. WESLEY – Egy űrállomás takarító naplója

Tulajdonképpen, én Timinek köszönhetem, hogy ott tartok, ahol. Már első alkalommal is rendkívül gyorsan írt vissza, és a későbbi üzenetváltások is rendkívül gördülékenyek voltak. Sikerült gyorsan egymásra hangológnunk, így a közös munka élmény volt. Rendkívül örültem neki, hogy nem próbálta a saját szájíze szerint átalakítani a könyvemet. Nagyon sajnálom, hogy a kiadóval történő szakítása miatt, a könyvem elkészültének utolsó fázisaiban már nem vett rész, de abban biztos vagyok, hogy a következő könyvemnél is kikérem a véleményét.

LOVÁSZ SZILÁRD – Mindez csupán színjáték

Timi nem csak a legjobb menedzser, hanem nagyon kedves barátom is. Ő volt az, aki rámbukkant, majd kezelésbe vette a könyvem. Ő segített egész végig, támogatott és fogta a kezem. Velem volt a legjobb pillanatokban és akkor is, amikor leszívesebben feladtam volna már mindent. Vígasztalt és a vállat adta, hogy nyugodtan sírhassak rajta. És mindezt őnzetlenül tette, hiszen sosem várt cserébe semmit. Timi az egyik legjobb ember, akit valaha ismertem. Nem csak azért szeretek vele dolgozni, mert mindent megtesz értem. Hanem, mert tudom, hogy akkor is, amikor elrontok valamit, nem haragszik meg rám. Nem csalódik bennem, nem ítél el. Ehelyett inkább arra fekteti az energiáját, hogy segítsen, hogy helyrehozzam azt, amit tettem. Meglátta bennem a tehetséget és addig nem nyugodott, amíg ki nem hoztam a legtöbbet magamból! Timi a lehető legjobb ember, akivel dolgozni lehet. Mindenki, akinek Timi a menedzsere, az a legszerencsésebb!

BABRIK ALEXANDRA – Szívem a szíved játszótere

Nem egy egyszerű történet a miénk, de valahogy sokszor keveredtünk egymás mellé az életben és talán a sors akarta, hogy együtt dolgozzunk. Köszönöm Timinek a sok éves támogatását, segítségét és az inspirációkat, motivációkat a mindennapokra. Ha egy olyan mentort akarsz, aki támogat az utadon de fenéken billent ha hülyeséget csinálsz, akkor válaszd Timit. Kalandos utazás lesz!

DEMETER NORBERT – A Lanky ház halott

Timi zseniális! Imádok együtt dolgozni vele, mert ő is olyan, mint én; nem szereti a tétlenséget és mindig a legnagyobb fordulatszámon pörög. Persze jó a humora és baromi jókat lehet vele beszélgetni, de ha munka van, akkor munka van. És tényleg imádja azt, amit csinál. Mondjuk ezt másképp nem is lehet. Kitartó, tele van ötletekkel, energiával! Ja és a legjobb marketing-trükkjeim tőle vannak.