Mentoráltjaim

A Független Mentorhálózat kezdeményezésére vállalom olyan tehetséges művészek mentorálását, akikről úgy érzem, hogy nem kapnak kellő figyelmet. Bár időm véges, azért igyekszem folyamatosan támogatni azokat a művészeket akik elhivatottak a saját területükön. Ha úgy érzed te is közéjük tartozol, de nem engedheted meg magadnak a konzultációt, keress bátran: timi.albert@gmail.com

2017-ben, két ilyen mentoráltam volt. Velük hamarosan befejezzük a közös munkát. Kittinek már meg is jelent az első könyve, de Lillára is ugyanolyan büszke vagyok, hiszen hatalmas lépéseket tettek az álmaikért! Köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok nekem!

 KATONA KITTI

Olvastam egy cikket miszerint a Független Mentorhálózat pályázatán keresztül sikeres, tapasztalt írókhoz lehet jelentkezni egy mentorprogramra. Timiről már korábban is hallottam ezért nagyon megörültem annak, hogy a felsorolt mentorok között láthattam a nevét. A jelentkezésem így nála is befutott és nagyon örültem, amikor jött az email, hogy szeretne velem dolgozni. Rengeteget segít abban, hogy napról napra előrébb jussak a céljaimmal. Ha végre sikerül megjelentetni a könyvemet, azt nagyrészt az ő mentori munkájának köszönhetem és annak, hogy sosem hagyta hogy a figyelmem lankadjon. Jobb mentort nem is kaphattam volna. :)

tumblr, facebook

CSOBÁNCZI LILLA

A Független Mentorhálózat keretében indult a közös munkánk Timivel. Bár már régóta követtem a munkáit, egy közös ismerősünk mesélt róla, így, amikor megláttam a nevét a mentorok között, nem is volt kérdés, hogy szeretném, ha ő foglalkozna a kéziratommal. Az első levél váltás után biztos voltam benne, hogy jól választottam, nagyon jól ráérez az elképzeléseimre, hasznos tanácsokkal és kreatív ötletekkel lát el, nagyon boldog vagyok, hogy ő támogat ezen a kalandos úton. 

 

2018-ban ismét választani fogok olyanokat, akiknek a mentorálását ingyenesen vállalom.