Mit tennél akkor, ha elterveznék előre az egész életedet?

 

Luna Holden gyerekkora óta arról álmodozik, hogy egyszer híres költőnő lesz. Képzeletben párizsi szalonokban olvas fel és titkos alkotókörökbe jár.

 

Ám családja balgaságnak tartja a művészeteket, és ráadásul határozott elképzelésük van az ideális férjjelöltről is, Tucker Green személyében.

 

A valóságban azonban nem volt megírva számukra semmiféle közös jövő.

 

Szerencsére a sors egy esküvői meghívó képében elkezdi korrigálni a szálakat.

Luna a titokzatos Hunter Blake bűvkörébe kerül. Vajon rá mer-e végre lépni arra az útra, ahová valóban szánták?

„Ahogy megláttam tudtam, hogy ez most más. És tényleg az. Lerakhatatlan. Csupa izgalom. Még be sem fejezek egy mondatot, de már kíváncsian várom a következőt. Nagyon jó választás volt, csak megköszönni tudom.”
– Budai Petra


„Egyszerűen lebilincselő, magával ragadó és elvarázsol! Minden percét imádtam és mikor vége lett, némi szomorúságot érezve tértem vissza a valóságba! Köszönöm, hogy egy újabb csodás kalandot élhettem át Luna és Hunter világában!”
– Turóczi Edit


„Az utolsó három fejezetet végig sírtam! Soha egy könyv sem volt rám ilyen hatással, mint ez. Őszintén mondom, hogy ez lett életem kedvenc könyve! És talán a legfontosabb, hogy elkezdett bennem élni a remény, hogy igen is léteznek csodák! Köszönöm!”
– Kacsora Viktória


„Mit is mondjak Timi? Itt ülök az ágyamon, alig látok ki a könnyfátyol mögül és szipogok. Egyszerre érzem, hogy élek és boldog vagyok. Mosolyogva sírok. Azt hiszem az életben mindenki megérdemelne egy Hunter Blake-et. Köszönöm Timi! Nagyon jól tudod, hogy Maud volt a mindenem. Az ő történetük. Viszont most Luna magával vitt a lelkemből egy darabot. Azt tudom mondani, mint általában: soha ne hagyd abba az írást! Egy csoda vagy!”

– Papp Vivi

 

„Gyönyörű történet. Nagy hatással van szerintem arra, aki olvassa. Tényleg létezik ilyen? Ilyen szerelem, hogy pár nap, egy új hely ennyire fel tudja forgatni az ember életét? Hogy megtalálja a boldogságot, egy elsöprő érzelem miatt? Nagyon szerettem olvasni, köszönöm, hogy megírtad, és hogy ilyen hatást teremtettél ezzel a könyvvel.”

– Mikk Andrea

 

„Csak annyit mondanék, hogy köszönöm! Minden csoda amit kiadsz a kezeid közül, és mindig jó időben!”

– Tálas Martina

A könyvvel kapcsolatos bármilyen kérdésed, észrevételed nyugodtan írd meg nekem: timi.albert@gmail.com