Inspiráció

Mozaik

Menj, élj! Csináld amit szeretnél, soha ne foglalkozz másokkal! Próbáld ki, ugorj fejest! Senki nem tudhatja, hogy mi a jó neked. Hallgass a belső hangodra! Ha azt mondja jobbra indulj, soha ne bizonytalanodj el. Senki nem ismerhet igazán, nem tudja mi a jó neked. És ha elesel, vagy sebet szerzel a küzdelemben, viseld büszkén, mert legalább a magad ura voltál!

Mikor rossz a kedved, valamit kiveszel a világból, amit csak örömmel pótolhatsz. A színeket te koptatod el. És ilyenkor nem csak fölötted borul be az ég, hanem másokra is ugyanúgy hat. Mennyit nevettél ma? Mennyit tettél magadért? És másokért?

Lepjétek meg a világot, csináljatok ma valamit, amit eddig még sosem. Zökkenjetek ki, és csodák fognak történni!

Folyton csak az irigykedés… Tettél már ma valamit az álmaidért? A siker nem fog az ölébe hullni senkinek. Mindenki megdolgozik érte. Igen, még az is akiről nem is gondolnád. Senkit nem ismerhetsz igazán. Nem látod a nehézségeit, a kudarcokat, a könnyeket. A te életedben, egyedül csak Te győzhetsz!

Törj meg! Gyerünk tegyél próbára, ha ez kell a boldogságodhoz. Ha ettől elégedett leszel. Hagyom magam. Megengedem, hogy kiéld rajtam a lelked minden nyomorúságát. Erre megy ki az egész. Mocskos játékokra, szüntelen harcokra. De melletted végül nem marad senki. Én viszont úgyis mindig felállok, és csak erősebb leszek.

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..