Inspiráció

Cukor-Cián-Cukor

Az utad ki van jelölve. Most fogadd inkább el, minthogy később fájjon. Az élet visszaterel. Annyiszor találod magad a start feliratnál, ahányszor ellenkezel. Új utakat persze kereshetsz, de inkább most nézz szembe azzal, amivel eddig nem mertél. Most legyél erős. Különben mindig túl fáradt leszel ehhez az egészhez. Elnapolhatod. De az csak arra jó, hogy kétszer annyi idő alatt jutsz majd el a célig. Vagy egyszerűen kimaradsz a következő dobásból, a következő körből, a nyereményekből, a boldogságból.

Bár sokak szerint azt kellene megtanulnom, hogy ne akarjak mindenkit megmenteni, ne azokat szeressem, akiket szeretni szoktam. De én továbbra is hiszek a fehér lapokban, az tiszta kezdésekben, az ébredésekben. A változásban és a felemelkedésben. Ez persze azzal jár, hogy folyton csalódok, ha valaki nem olvashatóan ír a tiszta lapomra, ha valaki nem lesz ott az ébredésemnél. Ha valaki megunja a változást, és visszafordul. de én továbbra is rendületlenül hiszem, hogy lesz valaki, aki kivétel, aki miatt egyszer igazam lesz. Aki büszkévé tesz, hogy végre érdemes volt. Semmi nem volt hiába. Csak ezt mások nem értik. És persze lehet visszanézve nagyon bánni fogom az elvesztegetett időt, mikor egyetlen rózsa sem nyílik a kertben, és végtelenül magányos leszek egy kis bolygón. De azt hiszem, én még akkor is hinni fogok.

Legyél a saját megváltód! Kezdd most azonnal! Dobd el az összes mankód, a kapaszkodókat. engedd el a visszatartó kezeket! A gyengéket is hagyd hátra, ne fájjon értük tovább a szíved. Most van itt a Te időd. Az erődet ne tartogasd másra, senki nem elég méltó arra, hogy rá pazarold. Keresd elő a régi álmaidat és kezdd el megvalósítani. A másokra elvesztegetett idődet senki nem fogja neked visszaadni! De persze maradhatsz a régi, kényelmes, kifogásokkal teli életedben is…

Olyan sokszor fel akarjuk adni. Aztán mikor minden tökéletesen megy, nem is értjük, hogy miért gondoltuk úgy, hogy nekünk semmi sem sikerülhet. Valahogy át kell lendülni, valahogy túl kell élni a legkeményebb holtpontokat is, mert mikor megmásszuk a hegyet, vagy átússzuk a folyót, mindig más fényben tündököl a világ. Nem értjük, hogy mitől féltünk. Nem értjük magunkat.

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..