Élet

Négy év volt, azt hiszem

Felfalták a húsod, és te mégis szivárványokat láttál magad felett. Valahogy így telt az elmúlt négy évünk. Én meg rengeteget hazudtam. Mindenkinek. Olyanokat, hogy minden rendben. Másoknak. Neked meg azt, hogy örökké élünk. És mikor az utolsó hetekben feltetted nekem a kérdést, hogy kislányom ugye ez csak egy rossz álom? Akkor elakadt a szavam életemben először. Képes vagyok írni bármiről, be nem teljesült szerelmekről, álmokról. Csak a boldogságról nem, meg a halálról.

De azért írok, mert hálás vagyok mindenkinek, aki mellettem volt. Aki nem hagyott el. Akik úgy fogták a kezem, hogy nem tettek fel kérdéseket. Akik nem akarták, hogy ezredjére is elismételjem, hogy nincs jól. Hálás vagyok azoknak, akik diszkréten kezelték, és apróságokkal kedveskedtek, mondjuk egy doboz forró csokival, vagy egy bögre kávéval, vagy avokádóval. Sokan elhagytak, mert nem tudták mit tegyenek. Sokan érkeztek, akik megtanultak szeretni így. Akik elfogadták, hogy nem tudok pontos lenni. Akik elfogadták, hogy általában nem érek rá. Akik elfogadták, hogy ha meg is van a jegyem a fesztiválra, még nem biztos, hogy ott tudok lenni.

Köszönöm annak az embernek, akivel az első randim pont aznap volt, mikor újra kiújultak a tünetei Anyumnak. Köszönöm, hogy támaszom volt végig ebben a harcban. Nem menekült el, és mindig pont annyira szeretett, mint amennyire szükségem volt. Köszönöm a családját, akit magával hozott, ahol helyem lehet. Köszönöm az ok nélküli szeretetet. 28 éven át nem voltam boldog. Az utolsó négy évben pedig csak a bánatot ismertem. Kivétel azokban a pillanatokban, mikor mellettem volt, mikor támaszom volt. Mellette öröm költözött a szemembe és élet. Az egyetlen ember ebben a világban, aki képes varázsolni, akitől ragyog a szemem. Aki lehet a világ bármelyik országában, akkor is óv és védelmez. És megnevettet, még ezen a napon is. 11-én érkezett az életembe, ő pedig 11-én távozott.

(Kérek mindenkit, hogy ne kívánjatok részvétet, nem azért írtam ezt a bejegyzést. küldjetek egy szívet helyette, és én érteni fogom. Szeretlek Titeket! ♥ )

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..