Élet

I am light

Eltelt nagyjából 7 hónap, itt a messzi távolban. És én pontosan ugyanannyira találom is / meg nem is magam. Igazából néha azt érzem, hogy lemondani dolgokról az olyan dolog, ami megtérül idővel. Aztán meg csak ülök és nem értem magam. Összetűzésbe kerülnek az álmaim a céljaimmal. De lassan be kell látnom, hogy igaz az, hogy vannak akik egész életükben menekülnek maguk elől. Azt hiszik, hogy ha majd máshol lesznek, majd más valakik lesznek. Mindig arra vágytam, hogy átlagos életem lehessen. Közben pedig arra, hogy hagyhassak magam után valami maradandót, ami megkülönböztet mindenki mástól.

Ha kívülről látnám magam biztosan elégedett lennék azzal, amit már elértem idáig. De innen belülről egyre csak azt érzem, hogy jobb akarok lenni. Vagy boldogabb. Viszont tudom, hogy máshol sokkal nehezebb lett volna az elmúlt két év. Csak így tudtam feldolgozni ennyi veszteséget… hogy folyamatosan dolgozik, és újratervez az agyam. Mit is lehet még ebből az életből kihozni.

Talán pontosan jól van ez így. Még az is lehet, hogy most van rendben minden. Azt mondtam pár napja, hogy akkor most már minden álmom teljesült. És talán igazam volt, minden túlzás nélkül. Bár azért egyszer az nagyon boldoggá tudna tenni, ha én is ennyi embert inspirálhatnék…

Hálás vagyok, hogy ennek az életnek részese lehetek! 

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..