Élet

Évzáró

Mióta minden egyes év egyre több kihívást kínált, már nem hiszek abban, hogy rangsoroljam melyik évem volt jobb (vagy ahogy most divatos rosszabb). Hálás vagyok ezért az évért, mert megtanított mindenre, amivel nem mertem eddig szembenézni. Megtanított arra, hogy az emberek visszavárnak. Vagy arra, hogy mennyit ér az, ha valaki veled tud nevetni. Vagy veled együtt izgul a sikereidért. Megtanított arra is, hogy a siker nem számokban mérhető, hanem pillanatokban. Azt hiszem ez adja a varázsát mindennek. Ma már tudom, hogy mindig meg kell bocsátani és mindig fel kell állni. És néha baromi sötétek az éjszakák, de megéri szembe menni az árral. Megtanultam, hogy mindig lesznek akik fogják a kezem, ezért soha nem leszek egyedül. De ha mégis, akkor sincs mitől félnem. Hálás vagyok mindenkinek, aki ha csak egyetlen percre is, de szerepelt a 2016-omban. Szerettelek titeket nagyon! Talán fel kellett nőni ehhez az egészhez, hogy ezeket ki tudjam mondani. Hogy el tudjam mondani, ha szeretek valakit. Vagy, ha csak simán örülök, hogy megnevettet. Néhány dolgot pedig meg kellett tanulni elengedni. De ez az egész így érte meg. Soha nem gondoltam volna, hogy a szabadság egy létező fogalom. Azt meg főleg nem, hogy ez egyedül rajtam múlik. Az pedig, hogy megtanultam végre akkor igent és nemet mondani, amikor akarok, számomra az év legnagyobb kihívása volt. De egyre jobban megy. Az élet egy rohadt nagy kihívás, de ha azt soroljuk, hogy 2016 miért nem volt a mi évünk, akkor valóban lemaradunk mindenről. És 364 nap múlva ismért ugyanezt érezzük majd.

Ez az év is pontosan annyira lesz értékes, amennyi kalandot beletesztek! Kívánom mindenkinek, hogy legyen elég bátorságotok az újhoz, az ismeretlenhez. És kevesebbet sírjunk azon ami elmúlt, hiszen az életben semmi sem állandó… Az, hogy ez az év milyen lesz, az egyedül rajtunk múlik! Álmodjatok nagyot, és valósítsátok is meg!

Külön köszönöm az egész Lendület Magazinnak, a szerkesztőknek az egész éves munkáját. Nélkületek kimaradtam volna Portugáliából. Ugyanígy a Colorcomosoknak, egy élmény volt ennyi álmot valóra váltani! :)

Szeretlek Titeket!

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..