Élet

Bejelentkezés

Lassan egy éve vagyok már itt. Nagyon sok minden történt és talán többet tanultam az életről, (vagy inkább magamról) mint egész eddigi életemben. Soha nem voltam boldog otthon. És soha nem tudtam, hogy mi lehet az oka. Aztán itt eldöntöttem, hogy változni fogok. Eldöntöttem, hogy mostantól boldog leszek és nem azért mert máshol élek. Meg akartam változtatni magam, mert tényleg én vagyok egyedül az, aki az életem minden egyes pillanatában velem van. 

Ki kellett alakítanom egy új “közösséget” magammal. Új tulajdonságokat, új életmódot. Az út rettentő hosszú volt, biztosan sokan sejtették mikor éppen próbáltam eltűnni mindenhonnan. És persze még most is néha felmerül, hogy oké és mi van, ha ez nekem nem megy? Miért ne mehetnék haza, és miért ne menekülhetnék el a régi kis szobámba, ahol senki nem nyitja rám az ajtót.

De olyankor rájövök, hogy rettentő rövid ez az élet. És én minden pillanatát meg akarom élni. Meg akarom tanulni a lehető legjobban irányítani és szeretni ezt az életet, mert ez most történik. tumblr_mnn684oR0p1qivgtho1_500

Most, hogy lassan megjelenik a negyedik könyvem, már tudom, hogy egészen más ember vagyok. Tudom, hogy a sebeimet túl sokáig nyalogattam. Tudom, hogy olyan történeteket cipeltem, amit már rég le kellett volna tennem, és szabadon élnem. Hosszú és fájdalmas út volt ez, de megérte.

Olvass bele!

Leave a comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..