Dolgozz velem!

Mióta a Facebook létezik, valahogy mindig márkát építettem. Kezdtem azzal, hogy ékszereket készítettem, majd egészen jól meg is éltem belőle. Akkor még persze fogalmam sem volt, hogy mit is csinálok, vagy mitől működik ez az egész nekem, és másoknak nem. Utána létrehoztuk a Lendület Magazint, ahol másról sem szóltak a napjaink, mint a tesztelésről. Ezt jobb, ha most megjegyzed, az online marketing főleg tesztelésről szól. Mikor posztolj, mit posztolj, hogy nézzen ki? Mi működik és mi nem? Ami tegnap még bejött, az valószínű 2-3 hónap múlva már felejtős lesz.

Azt hiszem ez a folyamatos változás, és agyalás volt az ami miatt a marketing a szenvedélyemmé vált. Azt is bevallom, hogy nem hiszek a könyvekben megírt marketingben, mert mire kijön a nyomdából, nagy részük már használhatatlan. Szóval résen kell lenni!

Miután magamban tisztáztam a viszonyomat a közösségi médiával, elkezdtem dolgozni egy könyvkiadóval. Erről sokan tudtok, hogy zsákutcába futott. Viszont eközben rengeteget tanultam. Minden egyes szerző, egy új kihívást jelentett. Mindenkit máshogyan kell felépíteni. De! Mindenkit fel kell! Szóval most valószínű az olvasók nagy részét el fogom keseríteni, mert ma mindent el lehet adni, aminek jó a marketingje! De lehetsz te a legjobb író, ha csak hátradőlsz és nem dolgozol a márkádon.

Az elmúlt időben rengeteget voltam külföldön, és én lepődtem meg a leginkább, hogy nem csak magyaroknak volt hasznos a tudásom, hanem olyanoknak is, akik külföldön elismert írók, előadók. Meg kellett értenem, hogy ami nekem kézenfekvő, az másnak nem biztos. És ami nekem alap dolog, az lehet másnak hatalmas segítség abban, hogy előrébb mozdíthassa a vállalkozását.

Fontosnak tartom, hogy minden témában naprakész legyek, így folyamatosan keresem azokat a rendezvényeket, ahol tanulhatok. Így jutottam el idén ismét a WebSummitra Lisszabonba, a dublini TechSummit-ra, a New York-i Synergy Global Forumra. De legutóbb például Janata Kriszta szövegírás kurzusán vettem részt, hogy minél több területen segíthessem a munkátokat.

BASIC CSOMAG

 • Ezt a csomagot ajánlom azoknak akik most kezdik az ismerkedést a közösségi oldalakkal, de azoknak is ideális, akiknek már van Facebook oldaluk, blogjuk esetleg honlapjuk. Viszont azt érzik, hogy képtelenek ezeket összefésülni.
 • Ugyanúgy neked való a basic csomag, ha van egy kéziratod, de elakadtál. Nem tudod, hogy fejezd be. Nem tudod, hogy mit kezdj vele.
 • Egy dolog biztos, nem fogom engedni, hogy visszatedd a fiók mélyére! Az álmokat valóra kell váltani!

PRO CSOMAG

 • Ez már a középhaladó kategória. Azoknak, akik igazán akarják! Ha te is olyan vagy, mint én, hogy soha nem adod fel, akkor ez pontosan neked való!
 • Sok munka lesz vele, azt garantálom! De nagyon sok trükkre meg foglak tanítani, amit aztán a későbbiekben egyedül is alkalmazhatsz!
 • Igazi social media ninja leszel!

EXCLUSIVE CSOMAG

 • Teljesen egyedi igényekre szabjuk neked.
 • Ha tartósan szükséged van rám, akár egy mentor program keretében, akár menedzselésben.
 • Író-olvasó találkozó, felolvasó est megszervezése.
 • Szövegírás, tartalomgyártás, kiajánlók, promóciós eszközök készítése.
 • Szintén neked való ez a csomag, ha csak hátra szeretnél dőlni és alkotni.

RAPID CSOMAG

 • Ez a legkisebb, ugyanakkor leggyorabb csomag.
 • Elsősorba azoknak, akik még nem igazán tudják, hogy hogyan is kezdjenek hozzá a könyvkiadáshoz.
 • Bloggereknek, akik végre könyvet szeretnének.
 • Gyors, átfogó tanácsadás.

HOGYAN JELENTKEZZ?

Írj nekem egy e-mailt, amiben összefoglalod, hogy mire is lenne szükséged. Linkelj be mindent, amit csak tudsz (facebook, instagram, blog, honlap stb.) Ha átnéztem, egyeztetünk időpontot és elküldöm a számlázási adataimat. A feltüntetett árakra már nem jön rá áfa pluszban, szóval semmilyen apróbetűs résztől nem kell tartanod! Végül pedig még egy e-számlát is fogsz kapni, amint megérkezik az utalásod. Utána pedig indul a munka!

A telefonhívás előtt már kapni fogsz tőlem egy vázlatot arról, hogy nagyjából miről fogunk beszélgetni. Ez segíteni fog téged abban, hogy újabb kérdéseket feltehess. A legtöbb csomag tartalmaz e-mailes kapcsolattartást, amiben újabb kérdéseket tehetsz fel. És azért is fontos, mert így látom én is, hogy mennyire tudtál haladni, illetve azt is, hogy hol kell még korrigálni.

Akkor se ess kétségbe, ha egyik csomagot sem érzed a magadénak. Írj nekem, és összeállítok egy személyre szabott ajánlatot!

FONTOS: Ha úgy érzed, hogy nem tudtam újat mondani, vagy segíteni, akkor kérdés nélkül visszafizetem a pénzt!

Nyugodtan kérdezz bármelyik csomagról e-mailben:

timi.albert@gmail.com