A tiszta lapokhoz kell a legnagyobb erő.

 

Az újrakezdésekhez. És nem a görcsös kapaszkodáshoz.
Ahhoz kell, hogy üres zsebekkel elindulj egyedül.
A boldogság csak ebből fakadhat. Ha várakozol, megöregszel.
Lelked sebes lesz.
A tiszta lapok, a leggyötrőbb fájdalommal születnek.
Nincs mögöttük semmilyen kétes érzelem.
Csak kemény elhatározás.

A Csillagánizs blogregény.
Egy kapcsolatról. Egy utazásról. Döntésekről. Útkereszteződésekről.
Szerelemről. Veszteségről. Halálról. Menedékről. Ürességről. Szakításról.
Múltról. Feltámadásról. Szerelemről. Boldogságról.

Soha nem volt részem akkora szabadságban. Ott álltam a víz közepén, és azt éreztem, hogy mennyire tökéletes minden.
Egész életemben fojtogatott valami. Mindig meg kellett felelnem valamiféle elvárásnak, mindig helyt kellett állnom.
Mindig vesztébe rohant körülöttem valaki, akit minden áron meg akartam menteni. Életemben először azt éreztem, hogy az enyém minden.

„Újabb bibliám. Puska az élethez. Nem elég egyszer elolvasni, többször kell. Mert minden egyes alkalommal ott van egy sor, egy mondat, egy egész oldal, ami megérint, megölel vagy épp arcon csap. Segít. Mindig pont úgy, ahogy szükséged van rá.”
– Széni

 

„Minden könyvedet ugyanazért szeretem. Nagyon mély és gazdag érzelmi világgal rendelkezel. Emellett sokszor érzem azt, mintha magamról olvasnék. Olyan helyzeteket írsz le, amelyek bárkivel megtörténhetnek, és olyan jó stílusban, hogy még a könyv befejezése után is van min gondolkodni. A mély lélektana miatt nem minden könyved könnyű olvasmány, de így jó, hogy elgondolkodtatsz.  Köszönöm, hogy olvashatlak !”

– Anita

 

„A gipsz égboltom már darabokban… Átsegített egy váláson, egy útkeresésen, egy újrakezdésben… A Csillagánizst ahogy a kezembe vettem, rögtön a hátlapra tévedt a szemem… és tudtam hogy imádni fogom. „A tiszta lapokhoz kell a legnagyobb erő. Az újrakezdésekhez.” Mindig ha olvaslak mintha nekem, személyesen írnál, és ez most se lesz másképp! Köszönöm!”

– Dalma

 

„Csak ilyen egyszerűen szeretném megköszönni, hogy az írásaid mindig segítenek túllenni egy-egy nehezebb időszakon. Sírásokkal, újra és újra olvasva, van hogy épp csak egy-egy részt, ami pont arról szól, amiben vagyok. S remélem nem tartod könyves szentségtörésnek, vagy tiszteletlenségnek, de én a könyvekben a számomra fontos részeket, bekarikazom, aláhúzom, csillagozom, felkialltójelezem, attöl függően, számomra mit jelentenek. S a te könyveidnek sosem ülök neki ceruza nélkül, mindig megfog valami. Gratulálok, csak így tovább. Fájdalmak árán, de hihetetlen lelked van!”

– Bea

A könyvvel kapcsolatos bármilyen kérdésed, észrevételed nyugodtan írd meg nekem: timi.albert@gmail.com